Professionel brolægger med over 15 års erfaring

Er du på udkig efter en erfaren og kompetent brolægger? Hos JR Park har vi over 15 års erfaring med brolægning og kan bl.a. lægge granit og beton i mange flotte kombinationer. Vi holder til i Lejre, hvor vi primært henvender os til private kunder i nærliggende områder på Sjælland – herunder fx Køge, Holbæk, Roskilde og Solrød.

Vores arbejdsopgaver inden for brolægning

Som brolægger sætter vi en stor ære i at udføre et flot og veludført stykke arbejde, og det kan bl.a. ses i de mange projekter, som vi har lavet for vores kunder gennem årene. Vi har bl.a. stor erfaring med:

  • Brolægning
  • Støttemure
  • Flisebelægninger
  • Smukke trapper

Skal du have lagt en flisebelægning på større arealer eller etableret et parkeringsareal, klarer vi også det. Når vi varetager din brolægning, sørger vi selvfølgelig altid for, at bundopbygninger er korrekte og uden sætninger eller linker. Det gælder, uanset om der er tale om en ny terrasse eller en ny indkørsel.

Vores brolægger udvælger altid nøje, hvilke materialer, der skal bruges til den pågældende opgave. Det kan fx være fliser, brosten eller chaussésten – og så endda til en god pris. Vi vælger naturligvis materialerne i samarbejde med dig. På den måde er vi sikre på, at brolægningen altid bliver en fryd for øjet.

Ring til din lokale brolægger for et tilbud

Men hvad koster brolægning? Og hvor lang tid tager det? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om priser, muligheder eller vores brolæggerfirma generelt.

Ring til din lokale brolægger på telefon: 26 55 93 80 eller skriv til e-mail: rene@jrpark.dk. Så vender vi tilbage til dig så snart vi kan.

Skriv til os!

Har du spørgsmål, kan du skrive til os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

J.R. Park 

CVR: 26347173

adresseinfo

Flintebjerg 34

4320 Lejre​

Find vej med Google Maps

kontaktinfo