Lad J.R Park I/S stå for din brolægning

Er du på udkig efter en brolægger, der professionelt og sirligt kan lave en belægning i din have eller for din virksomhed? J.R. Park I/S tilbyder kompetent brolægning med solidt og kvalitetssikret håndværk til vores kunder.

Vores kunder henvender sig primært fra Viby Sjælland, Holbæk, Roskilde, Solrød, Lejre men vi kører med glæde ud til alle egne på Sjælland. Bor du her, og har du brug for en brolægger? Så tøv ikke med at kontakte os - vores brolægger elsker nye udfordringer, og vores brolæggerfirma varetager både store og små opgaver.

Fortjener din have en dygtig brolægger med over 20 års erfaring?

Når du hyrer professionelle til at udføre opgaver for dig, ønsker du selvfølgelig en brolægger, der har styr på håndværket og kræser for detaljen. Vores brolæggerfirma har over 20 års erfaring i branchen, og den erfaring deler vi glædeligt ud af, når vi hjælper dig. 

Vores brolægger løser bl.a. opgaver såsom:

Ønsker du en opgave indenfor brolægning, du ikke ser listet herover, skal du endelig kontakte os alligevel. Fordi vi netop har så mange års erfaring, har vores brolæggerfirma også arbejdet med det meste - sandsynligheden for at vi kan hjælpe dig med din brolæggeropgave er derfor temmelig stor.

Bundopbygningen er første og vigtigste fase ved belægningsarbejde

Det er vigtigt for os, at vores ydelser bygger på solidt gennemført håndværk og et godt fundament. Vores løsninger skal nemlig gerne holde i mange år. Vores brolægger sørger derfor altid for, at bundopbygningerne er korrekt udført.

Det er ensbetydende med, at der ikke er hverken sætningsskader eller linker, når vi begynder på den overfladiske brolægning. Det gælder ved alle vores opgaver - om det så er et parkeringsareal, indkørsler eller ved en ny terrasse.

Hos os er der altid styr på bundopbygningen.​

Hos vores brolægger får du altid de allerbedste materialer ved brolægning

Når du hyrer os til at udføre en opgave, gør vi det i tæt dialog med dig. Som udgangspunkt vil vi altid vælge de bedste materialer til de opgaver, vi løser, men vi foretager os selvsagt ikke noget, før vi har din fulde tilladelse.

Vores brolæggere tager udgangspunkt i den specifikke opgave, de står overfor, og ud fra det vælger de materialerne. Det kan f.eks. være fliser, brosten eller chaussésten. I sidste ende handler det om præferencer og smag, så derfor er dine ønsker selvfølgelig vigtigere end vores.

Hos os får du professionel vejledning, rådgivning og de bedste materialer - tilmed til en god pris.​

Hvad koster brolægning?

​Ønsker du en pris på vores haveservice og vores brolægning, er vores brolægger nødt til at kende omfanget af den opgave, du ønsker løst. Vores priser varierer selvfølgelig alt efter, hvor stor eller lille din opgave er, samt hvor lang tid vi skal bruge den. Dog skal du vide dig sikker på, at vi altid tilbyder vores kunder et godt tilbud. God service behøver ikke at være dyrt, og det er det ikke her hos os.

Fortæl os om dit projekt, stort som småt - så finder vi en rigtig god pris til dig.​

Vil du tale med en brobygger? Kontakt os allerede i dag for et tilbud på din brolægning

Har du spørgsmål til nogle af de ydelser, vores brolægger tilbyder, eller ønsker du blot at hyre en brolægger til dit næste projekt?

Uanset hvad kan du kontakte os allerede i dag. Ring på 26 55 93 80 / 40 45 89 84, eller skriv til e-mail til rene@jrpark.dk. Vi vender hurtigt tilbage, så vi kan få lavet en god og fornuftig plan for din brolægning.

Vores brolægger ser frem til at høre fra dig og til at skabe resultater, du kommer til at elske.​Vi glæder os til at hjælpe dig med din brolægning!

Søger du en kvalitetsbevidst anlægsgartner og brolægger?

Du er velkommen til at kontakte os med din opgave og få et uforpligtende bud på hvad opgaven skal koste.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

kontakt os

Er du nysgerrig på vores ydelser? Kontakt os i dag og indhent et godt tilbud

Ønsker du at vide mere om, hvad vores havemand kan gøre for dig og din have? Kontakt os på +45 2655 9380 eller rene@jrpark.dk - så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

J.R. Park er en kvalitetsbevidst anlægsgartner og brolægger med kundens opgave og behov i fokus.

Vi udfører alle former for belægning og anlægsarbejde nær Roskilde og resten af Sjælland.

Kontaktinformation

J.R. Park I/S

Flintebjerg 25 Osted, 4320 Lejre

​CVR-nummer: 26347173

Telefon: +45 26 55 93 80

eller: +45 40 45 89 84

E-mail: rene@jrpark.dk

© 2022 J.R. Park I/S. Alle rettigheder forbeholdes. Læs vores cookiepolitik