Professionelt udført flisearbejde med smukke resultater

Kunne du tænke dig at få lagt en ny og flot fliseterrasse, eller skal dit hjem prydes med en ny indkørsel i fliser, der passer til resten af din bolig? Så kan vi ved J.R. Park I/S hjælpe dig med den helt rigtige flisebelægning. Vi udfører nemlig professionelt flisearbejde for private- såvel som erhvervskunder, og vi kan derfor hjælpe med alt lige fra en mindre flisebelægning til større opgaver, eksempelvis en flisebelagt parkeringsplads.

Med adresse i Lejre kører vi ud til mange opgaver for kunder i omkringliggende byer, herunder Roskilde, Solrød, Viby Sjælland og Holbæk. Vi kører dog gerne længere for at hjælpe så mange som muligt, og vores service dækker derfor hele Sjælland. Drømmer du om en ny belægning med fliser derhjemme eller ved dine erhvervslokaler, kommer vi gerne ud og klarer opgaven for dig.

Få en flisebelægning med fokus på solidt håndværk

Når vi arbejder med flisebelægning, så går vi længere end blot at arbejde med lægning af fliser. Vi ønsker nemlig, at din nye belægning skal være langtidsholdbar og derfor kunne modstå tidens tand og skiftende vejrforhold. Derfor har vi også et stort fokus på at levere et solidt håndværk i den underlæggende bundopbygning. En flisebelægning er nemlig kun så stærk, som underlaget og fundamentet tillader det.

Dertil kan vi levere et stort udvalg af forskellige fliser, som vi ligeledes kan lægge i forskellige mønster. Du kan derfor få lagt en ny terrasse, indkørsel eller gangsti, der passer ind i omgivelserne, dit hjem og til dine personlige præferencer. Vi sørger selvfølgelig for at fliserne samtidig er af utroligt høj kvalitet, så de kan holde til den belastning, de er beregnet til – om så det er bilparkering eller ophold.

Hvad koster en flisebelægning? Kontakt os og få en pris!

Kunne du tænke dig at få et godt tilbud på en ny flisebelægning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores priser på belægningsarbejde afhænger af dit valg af fliser og opgavens omfang. Vi skal derfor kende til dine specifikke ønsker og behov, før vi kan give en konkret pris.

Kontakt os derfor gerne og lad os høre om den flisebelægning, du gerne vil have lavet. Herefter udformer vi dig et tilbud, så vi er klar til at komme godt i gang med opgaven!

Søger du en kvalitetsbevidst anlægsgartner og brolægger?

Du er velkommen til at kontakte os med din opgave og få et uforpligtende bud på hvad opgaven skal koste.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

kontakt os

Er du nysgerrig på vores ydelser? Kontakt os i dag og indhent et godt tilbud

Ønsker du at vide mere om, hvad vores havemand kan gøre for dig og din have? Kontakt os på +45 2655 9380 eller rene@jrpark.dk - så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

J.R. Park er en kvalitetsbevidst anlægsgartner og brolægger med kundens opgave og behov i fokus.

Vi udfører alle former for belægning og anlægsarbejde nær Roskilde og resten af Sjælland.

Kontaktinformation

J.R. Park I/S

Flintebjerg 25 Osted, 4320 Lejre

​CVR-nummer: 26347173

Telefon: +45 26 55 93 80

eller: +45 40 45 89 84

E-mail: rene@jrpark.dk

© 2022 J.R. Park I/S. Alle rettigheder forbeholdes. Læs vores cookiepolitik