+20 års erfaring​

erfaring

Løser alt indenfor havearbejde​

loeser-alt

Konkurrencedygtige priser​

priser

Nyanlæg af have, park og andre grønne arealer

Hos J.R. Park anlægsgartner i Lejre nær Roskilde og Solrød tilbyder vi nyanlæg af have og parkanlæg for private og erhverv. Vi mener selv, at vi er blandt de bedste til både vedligehold og nyanlæg af have. Vi bliver ofte anbefalet af kunderne på grund af vores flotte arbejde. Vi rykker ud til hele Sjælland, og vi kommer med glæde ud til dig.

Vi tilbyder både vedligehold og nyanlæg af have

​Vi laver alt inden for haveanlæg, uanset om det er en lille privat villahave, der trænger til lidt fornyelse, eller om det er det helt store parkanlæg, der skal bygges op fra bunden. Det kan være alle former for nyanlæg af have og park, og det kan være græsplæner eller mere avancerede anlæg.

Vi kan fjerne og beskære træer og øvrig beplantning. Desuden kan vi udjævne eventuelle niveauforskelle. Vi kan endvidere levere og sætte ny beplantning i forbindelse med nyanlæg af have og park. Vi påtager os både store og små opgaver, og vi leverer altid et ordentligt anlægsarbejde, så det står pænt og i høj kvalitet.

Kontakt os for at få et tilbud på anlægsopgaver

​Du kan se nogle af vores tidligere anlægsopgaver i galleriet, men vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Her kan vi drøfte jeres tanker, og vi kan komme med råd og vejledning om mulighederne. Derpå sender vi gerne et uforpligtende tilbud på nyanlæg af have.

​Du kan ringe til os på telefon 26 55 93 80 eller 40 45 89 84. Det er også muligt at skrive til os på rene@jrpark.dk.

Interesseret i et UFORPLIGTENDE og GRATIS tilbud på anlægsarbejde?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

J.R. Park 

CVR: 26347173

adresseinfo

kontaktinfo